Bookmark and Share

Prevoz do Pirana

Prevozi oseb do Pirana iz Ljubljane ali iz letališča Ljubljana - Letališče Ljubljana prevoz Piran

 

Prevoz do Pirana - Pirana (italijansko: Pirano) je obmorsko istrsko mesto na slovenski strani Piranskega zaliva, središče Občine Piran. Leži na samem rtu Piranskega polotoka, v neposredni bližini Portoroža.

Naselje se nahaja na območju, kjer avtohtono živijo pripadniki italijanske narodne skupnosti in kjer je poleg slovenščine uradni jezik tudi italijanščina.

 

Prevoz do Pirana iz Letališča Ljubljana ali iz Ljubljanskega območja po ugodni ceni.Prevoze opravljamo z osebnimi in luksuznimi vozili,ki so sicer malo dražji, ni pa noben bavbav glede cene, če nas primerjate z drugimi prevozniki.

 

Cena prevoza iz Letališča Ljubljana do Pirana že od 110 eur za osebna vozila srednjega razreda,za kombi vozilo do 7 oseb pa 150 eur.

 

Kako naročite prevoz do Pirana?

 

Izpolnite spodnji obrazec in Vam do večera odovorimo - Napišite kdaj bi želeli prevoz,koliko oseb Vas je in napišite nam odhodno destinacijo.Če potrebujete vip luksuzni prevoz za poslovnega partnerja ali za Vas,nam to tudi povejte.Na voljo so vam Audi a8 - kombi vozilo v250 4matic do 7 oseb in Mercedes E
Zvezdica * pomeni, da je polje potrebno izpolniti
Podjetje:
* Ime:
* Telefon:
* E-naslov:
Zadeva:
Komentar:


To verify that you are not a robot, please check the box to the left of the statement, 'I'm not a robot.'

Prevoz do Pirana iz Letališča Ljubljana - Prevoz oseb do Pirana iz Ljubljane - Letališče Ljubljana Prevoz oseb do Pirana - Prevoz oseb do Pirana iz letališča Benetke - Prevoz oseb do Pirana iz letališča Treviso - Prevoz do Pirana iz letališča Dunaj - Prevoz oseb do Pirana iz letališča Celovec - Prevoz oseb do Pirana iz letališča Salzburg

an image
TAKSI LEGENDE - low cost transfer to or from airport Ljubljana
Ljubljana airport transportation - get transfer - Travel and visit
Ljubljana airport: Online Book order transfer service
1210
Ljubljana

Email: taxi.legende@gmail.com

+386 31 73 22 89
Taxi LEGENDS - LJUBLJANA airport TRANSFER company