Bookmark and Share

Prevoz do Izole

Prevozi oseb do Izole iz letališča Ljubljana - Letališče Ljubljana prevoz v Izolo - prevoz iz Ljubljane v Izolo, do izolskega hotela, apartmaja, airbnb stanovanja.

 

Prevoz do Izole - Izola italjansko: Isola d'Istria) je obalno istrsko mesto in središče občine Izola. Leži na jugozahodnem delu Slovenije, med mestoma Piran in Koper.

Naselje se nahaja na območju, kjer avtohtono živijo pripadniki italijanske narodne skupnosti in kjer je poleg slovenščine uradni jezik tudi italijanščina.

 

Prevoz do Izole iz Letališča Ljubljana ali iz Ljubljanskega območja po ugodni ceni.Prevoze opravljamo z osebnimi in luksuznimi vozili,ki so sicer malo dražji, ni pa noben bavbav glede cene, če nas primerjate z drugimi prevozniki.

 

Cena prevoza iz Letališča Ljubljana do Izole že od 100 eur za osebna vozila srednjega razreda,za kombi vozilo do 7 oseb pa 120 eur.

 

Kako naročite prevoz do Izole?

 

Izpolnite spodnji obrazec in Vam do večera odovorimo - Napišite kdaj bi želeli prevoz,koliko oseb Vas je in napišite nam odhodno destinacijo.Če potrebujete vip luksuzni prevoz za poslovnega partnerja ali za Vas,nam to tudi povejte.Na voljo so vam Audi a8 - kombi vozilo v250 4matic do 7 oseb in Mercedes E .
Zvezdica * pomeni, da je polje potrebno izpolniti
Podjetje:
* Ime:
* Telefon:
* E-naslov:
Zadeva:
Komentar:


To verify that you are not a robot, please check the box to the left of the statement, 'I'm not a robot.'

Prevoz do Izole iz Letališča Ljubljana - Prevoz oseb do Izole iz Ljubljane - Letališče Ljubljana Prevoz oseb do Izole - Prevoz oseb do Izole iz letališča Benetke - Prevoz do Izole iz letališča Treviso - Prevoz oseb do Izole iz letališča Dunaj - Prevoz oseb do Izole iz letališča Celovec - Prevoz oseb do Izole iz letališča Salzburg - Potrebujem prevoz do Izole - Iščem prevoz do Izole iz Ljubljane - Rabim prevoz do Izole iz Ljubljanskega letališča

an image
Taxi LEGENDE - D.S.95353330 - prevoz na letališče - prevoz iz letališča - prevoz do mesta Ljubljana - prevoz iz mesta Ljubljana - poceni prevoz do hotela - apartmaja
Letališče Ljubljana: naroči prevoz in poceni potuj do hotela - apartmaja
Ljubljana airport: Online Book order transfer service - send us sms on
Viber
Whatsapp

Email: taxi.legende@gmail.com

+386 31 73 22 89
Rabim - Iščem - poceni prevoz - ugoden prevoz