Bookmark and Share

Prevoz do Izole

Prevozi oseb do Izole iz Ljubljane ali iz letališča Ljubljana - Letališče Ljubljana prevoz Izola

 

Prevoz do Izole - Izola italjansko: Isola d'Istria) je obalno istrsko mesto in središče občine Izola. Leži na jugozahodnem delu Slovenije, med mestoma Piran in Koper.

Naselje se nahaja na območju, kjer avtohtono živijo pripadniki italijanske narodne skupnosti in kjer je poleg slovenščine uradni jezik tudi italijanščina.

 

Prevoz do Izole iz Letališča Ljubljana ali iz Ljubljanskega območja po ugodni ceni.Prevoze opravljamo z osebnimi in luksuznimi vozili,ki so sicer malo dražji, ni pa noben bavbav glede cene, če nas primerjate z drugimi prevozniki.

 

Cena prevoza iz Letališča Ljubljana do Izole že od 100 eur za osebna vozila srednjega razreda,za kombi vozilo do 7 oseb pa 120 eur.

 

Kako naročite prevoz do Izole?

 

Izpolnite spodnji obrazec in Vam do večera odovorimo - Napišite kdaj bi želeli prevoz,koliko oseb Vas je in napišite nam odhodno destinacijo.Če potrebujete vip luksuzni prevoz za poslovnega partnerja ali za Vas,nam to tudi povejte.Na voljo so vam Audi a8 - kombi vozilo v250 4matic do 7 oseb in Mercedes E .
Zvezdica * pomeni, da je polje potrebno izpolniti
Podjetje:
* Ime:
* Telefon:
* E-naslov:
Zadeva:
Komentar:


To verify that you are not a robot, please check the box to the left of the statement, 'I'm not a robot.'

Prevoz do Izole iz Letališča Ljubljana - Prevoz oseb do Izole iz Ljubljane - Letališče Ljubljana Prevoz oseb do Izole - Prevoz oseb do Izole iz letališča Benetke - Prevoz do Izole iz letališča Treviso - Prevoz oseb do Izole iz letališča Dunaj - Prevoz oseb do Izole iz letališča Celovec - Prevoz oseb do Izole iz letališča Salzburg

an image
TAKSI LEGENDE - low cost transfer to or from airport Ljubljana
Ljubljana airport transportation - get transfer - Travel and visit
Ljubljana airport: Online Book order transfer service
1210
Ljubljana

Email: taxi.legende@gmail.com

+386 31 73 22 89
Taxi LEGENDS - LJUBLJANA airport TRANSFER company