Bookmark and Share

Prevoz do Velenja

Prevozi oseb do Velenja iz letališča Ljubljana - Letališče Ljubljana prevoz v Velenje - prevoz iz Ljubljane do Velenja, do velenjskega hotela, apartmaja, airbnb stanovanja.

 

Prevoz do Velenja - Velenje je peto največje mesto v Republiki Sloveniji.

Znano je po Premogovniku Velenje in tovarni Gorenje. S 24.923 prebivalci je za Ljubljano, Mariborom, Celjem, Kranjem in Koprom Velenje šesto največje slovensko mesto.

Velenje je bilo znano kot Titovo Velenje od 10. oktobra 1981 do 17. julija 1990.

V mestu najdemo tudi več gradov: grad Velenje, grad Šalek, grad Turn, grad Ekeštajn, grad Švarcenštajn in ostale gradove.

 

Prevoz do Velenja iz Letališča Ljubljana ali iz Ljubljanskega območja po ugodni ceni.Prevoze opravljamo z osebnimi in luksuznimi vozili,ki so sicer malo dražji, ni pa noben bavbav glede cene, če nas primerjate z drugimi prevozniki.

 

Cena prevoza iz Letališča Ljubljana do Velenja že od 80 eur za osebna vozila srednjega razreda,za kombi vozilo do 7 oseb pa 110 eur.

 

Kako naročite prevoz do Velenja?

 

Izpolnite spodnji obrazec in Vam do večera odovorimo - Napišite kdaj bi želeli prevoz,koliko oseb Vas je in napišite nam odhodno destinacijo.Če potrebujete vip luksuzni prevoz za poslovnega partnerja ali za Vas,nam to tudi povejte.Na voljo so vam Audi a8 - kombi vozilo v250 4matic do 7 oseb in Mercedes E 
Zvezdica * pomeni, da je polje potrebno izpolniti
Podjetje:
* Ime:
* Telefon:
* E-naslov:
Zadeva:
Komentar:


To verify that you are not a robot, please check the box to the left of the statement, 'I'm not a robot.'

Prevoz oseb do Velenja iz Letališča Ljubljana - Prevoz oseb do Velenja iz Ljubljane - Letališče Ljubljana Prevoz oseb do Velenja - Prevoz oseb do Velenja iz letališča Benetke - Prevoz oseb do Velenja iz letališča Treviso - Prevoz do Velenja iz letališča Dunaj - Prevoz do Velenja iz letališča Celovec - Prevoz oseb do Velenja iz letališča Salzburg - Potrebujem prevoz do Velenja iz območja Ljubljane - Iščem prevoz do Velenje iz letališča Ljubljana - Rabim kombi prevoz do Velenja

an image
prevoz na letališče - prevoz iz letališča - prevoz do mesta Ljubljana - prevoz iz mesta Ljubljana - poceni prevoz do hotela - apartmaja
Letališče Ljubljana: naroči prevoz in poceni potuj do hotela - apartmaja
Ljubljana airport: Online Book order transfer service - send us sms on
Viber
Whatsapp

Email: taxi.legende@gmail.com

+386 31 73 22 89
Rabim - Iščem - poceni prevoz - ugoden prevoz