Bookmark and Share

Prevoz do Maribora

Prevozi oseb do Maribora iz Ljubljane ali iz letališča Ljubljana - Letališče Ljubljana prevoz Maribor

 

Prevoz do Maribora - Maribor je drugo največje mesto v Sloveniji, prestolnica tradicionalne pokrajine Štajerske in središče Mestne občine Maribor. Velja za gospodarsko, finančno, upravno, izobraževalno, kulturno, trgovsko in turistično središče severovzhodne Slovenije. Je sedež Univerze v Mariboru in Nadškofije Maribor.

Leta 2000 je bil Maribor Alpsko mesto leta, leta 2012 Evropska prestolnica kulture in Evropsko splavarsko mesto, leta 2013 pa Evropska prestolnica mladih.

 

Prevoz do Maribora iz Letališča Ljubljana ali iz Ljubljanskega območja po ugodni ceni.Prevoze opravljamo z osebnimi in luksuznimi vozili,ki so sicer malo dražji, ni pa noben bavbav glede cene, če nas primerjate z drugimi prevozniki.

 

Cena prevoza iz Letališča Ljubljana do Maribora že od 100 eur za osebna vozila srednjega razreda,za kombi vozilo do 7 oseb pa 130 eur.

 

Kako naročite prevoz do Maribora?

 

Izpolnite spodnji obrazec in Vam do večera odovorimo - Napišite kdaj bi želeli prevoz,koliko oseb Vas je in napišite nam odhodno destinacijo.Če potrebujete vip luksuzni prevoz za poslovnega partnerja ali za Vas,nam to tudi povejte.Na voljo so vam Audi a8 - kombi vozilo v250 4matic do 7 oseb in Mercedes E .
Zvezdica * pomeni, da je polje potrebno izpolniti
Podjetje:
* Ime:
* Telefon:
* E-naslov:
Zadeva:
Komentar:


To verify that you are not a robot, please check the box to the left of the statement, 'I'm not a robot.'

Prevoz do Maribora iz Letališča Ljubljana - Prevoz oseb do Maribora iz Ljubljane - Letališče Ljubljana Prevoz oseb do Maribora - Prevoz oseb do Maribora iz letališča Benetke - Prevoz do Maribora iz letališča Treviso - Prevoz oseb do Maribora iz letališča Dunaj - Prevoz oseb do Maribora iz letališča Celovec - Prevoz oseb do Maribora iz letališča Salzburg

an image
TAKSI LEGENDE - low cost transfer to or from airport Ljubljana
Ljubljana airport transportation - get transfer - Travel and visit
Ljubljana airport: Online Book order transfer service
1210
Ljubljana

Email: taxi.legende@gmail.com

+386 31 73 22 89
Taxi LEGENDS - LJUBLJANA airport TRANSFER company