Prevoz do Logatca

Prevozi oseb do Logatca iz Ljubljane ali iz letališča Ljubljana.

 

Prevoz do Logatca iz Letališča Ljubljana ali iz Ljubljanskega območja po ugodni ceni.Prevoze opravljamo z osebnimi in luksuznimi vozili,ki so sicer malo dražji, ni pa noben bavbav glede cene, če nas primerjate z drugimi prevozniki.

 

Cena prevoza iz Letališča Ljubljana do Logatca že od 50 eur za osebna vozila srednjega razreda,za kombi vozilo do 7 oseb pa 75 eur.

 

Kako naročite prevoz do Logatca?

 

Izpolnite spodnji obrazec in Vam do večera odovorimo - Napišite kdaj bi želeli prevoz,koliko oseb Vas je in napišite nam odhodno destinacijo.Če potrebujete vip luksuzni prevoz za poslovnega partnerja ali za Vas,nam to tudi povejte.Na voljo so vam Audi a8 - kombi vozilo v250 4matic do 7 oseb in Mercedes E .


Zvezdica * pomeni, da je polje potrebno izpolniti
Podjetje:
* Ime:
* Telefon:
* E-naslov:
Zadeva:
Komentar:
Vnesite zaporedje znakov kot jih vidite v zgornjem polju

Prevoz oseb do Logatca iz Letališča Ljubljana - Prevoz oseb do Logatca iz Ljubljane - Letališče Ljubljana Prevoz oseb do Logatca - Prevoz oseb do Logatca iz letališča Benetke - Prevoz do Logatca iz letališča Treviso - Prevoz oseb do Logatca iz letališča Dunaj - Prevoz do Logatca iz letališča Celovec - Prevoz oseb do Logatca iz letališča Salzburg