Bookmark and Share

Prevoz do Vrhnike

Prevozi oseb do Vrhnike iz Ljubljane ali iz letališča Ljubljana - Letališče Ljubljana prevoz Vrhnika

 

Prevoz do Vrhnike - Vrhnika je mesto in središče občine Vrhnika. Leži ob stari cesti Ljubljana–Postojna ob jugozahodnem robu ljubljanskega barja. Mesto je vsakodnevno povezano s prestolnico z rednima medkrajevnima avtobusnima linijama št. 47 in 48.

 

Prevoz do Vrhnike iz Letališča Ljubljana ali iz Ljubljanskega območja po ugodni ceni.Prevoze opravljamo z osebnimi in luksuznimi vozili,ki so sicer malo dražji, ni pa noben bavbav glede cene, če nas primerjate z drugimi prevozniki.

 

Cena prevoza iz Letališča Ljubljana do Vrhnike že od 35 eur za osebna vozila srednjega razreda,za kombi vozilo do 7 oseb pa 50 eur.

 

Kako naročite prevoz do Vrhnike?

 

Izpolnite spodnji obrazec in Vam do večera odovorimo - Napišite kdaj bi želeli prevoz,koliko oseb Vas je in napišite nam odhodno destinacijo.Če potrebujete vip luksuzni prevoz za poslovnega partnerja ali za Vas,nam to tudi povejte.Na voljo so vam Audi a8 - kombi vozilo v250 4matic do 7 oseb in Mercedes E 
Zvezdica * pomeni, da je polje potrebno izpolniti
Podjetje:
* Ime:
* Telefon:
* E-naslov:
Zadeva:
Komentar:


To verify that you are not a robot, please check the box to the left of the statement, 'I'm not a robot.'

Prevoz oseb do Vrhnike iz Letališča Ljubljana - Prevoz oseb do Vrhnike iz Ljubljane - Letališče Ljubljana Prevoz oseb do Vrhnike - Prevoz oseb do Vrhnike iz letališča Benetke - Prevoz oseb do Vrhnike iz letališča Treviso - Prevoz do Vrhnike iz letališča Dunaj - Prevoz do Vrhnike iz letališča Celovec - Prevoz oseb do Vrhnike iz letališča Salzburg

an image
TAKSI LEGENDE - low cost transfer to or from airport Ljubljana
Ljubljana airport transportation - get transfer - Travel and visit
Ljubljana airport: Online Book order transfer service
1210
Ljubljana

Email: taxi.legende@gmail.com

+386 31 73 22 89
Taxi LEGENDS - LJUBLJANA airport TRANSFER company