Bookmark and Share

Prevoz do Ilirske Bistrice

Prevozi oseb do Ilirske Bistrice iz Ljubljane ali iz letališča Ljubljana - Letališče Ljubljana prevoz Ilirska Bistrica

 

Prevoz do Ilirske Bistrice - Ilirska Bistrica je mesto in središče občine Ilirska Bistrica. Mesto leži na severnem robu ilirskobistriške kotline na robu Ilirskobistriškega fosilnega plazu ob vznožju Snežnika, nad izlivi potokov Bistrice, Molje in Pile v reko Reko. Je središče občine, ki obsega gozdnato Snežniško planoto, Reško dolino, vzhodni del Brkinov in del kraškega Podgrajskega podolja.

 

Prevoz do Ilirske Bistrice iz Letališča Ljubljana ali iz Ljubljanskega območja po ugodni ceni.Prevoze opravljamo z osebnimi in luksuznimi vozili,ki so sicer malo dražji, ni pa noben bavbav glede cene, če nas primerjate z drugimi prevozniki.

 

Cena prevoza iz Letališča Ljubljana do Ilirske Bistrice že od 90 eur za osebna vozila srednjega razreda,za kombi vozilo do 7 oseb pa 120 eur.

 

Kako naročite prevoz do Ilirske Bistrice?

 

Izpolnite spodnji obrazec in Vam do večera odovorimo - Napišite kdaj bi želeli prevoz,koliko oseb Vas je in napišite nam odhodno destinacijo.Če potrebujete vip luksuzni prevoz za poslovnega partnerja ali za Vas,nam to tudi povejte.Na voljo so vam Audi a8 - kombi vozilo v250 4matic do 7 oseb in Mercedes E .

 
Zvezdica * pomeni, da je polje potrebno izpolniti
Podjetje:
* Ime:
* Telefon:
* E-naslov:
Zadeva:
Komentar:


To verify that you are not a robot, please check the box to the left of the statement, 'I'm not a robot.'

Prevoz do Ilirske Bistrice iz Letališča Ljubljana - Prevoz oseb do Ilirske Bistrice iz Ljubljane - Letališče Ljubljana Prevoz oseb do Ilirske Bistrice - Prevoz oseb do Ilirske Bistrice iz letališča Benetke - Prevoz oseb do Ilirske Bistrice iz letališča Treviso - Prevoz oseb do Ilirske Bistrice iz letališča Dunaj - Prevoz oseb do Ilirske Bistrice iz letališča Celovec - Prevoz do Ilirske Bistrice iz letališča Salzburg

an image
TAKSI LEGENDE - low cost transfer to or from airport Ljubljana
Ljubljana airport transportation - get transfer - Travel and visit
Ljubljana airport: Online Book order transfer service
1210
Ljubljana

Email: taxi.legende@gmail.com

+386 31 73 22 89
Taxi LEGENDS - LJUBLJANA airport TRANSFER company