Prevoz do Radovljice

Prevozi oseb do Radovljice iz Ljubljane ali taksi iz letališča Ljubljana.

 

Prevoz do Radovljice - Radovljica je mesto v Sloveniji in središče istoimenske občine.

Srednjeveško mesto Radovljica je zraslo v 14. stoletju na rečnih terasah nad sotočjem Save Bohinjke in Save Dolinke. Srednjeveško obzidje z obrambnim jarkom zaokroža edinstvene primere srednjeveške arhitekture v Sloveniji - radovljiška Graščina, cerkev sv. Petra, Šivčeva hiša, Malijeva hiša s sramotilnim stebrom in grajski park.

Obnovljen je mestni trg na katerem potekajo kulturne prireditve in festivali skozi vse leto.

 

Prevoz do Radovljice iz Letališča Ljubljana ali iz Ljubljanskega območja po ugodni ceni.Prevoze opravljamo z osebnimi in luksuznimi vozili,ki so sicer malo dražji, ni pa noben bavbav glede cene, če nas primerjate z drugimi prevozniki.

 

Cena prevoza iz Letališča Ljubljana do Radovljice že od 40 eur za osebna vozila srednjega razreda,za kombi vozilo do 7 oseb pa 60 eur.

 

Kako naročite prevoz do Radovljice?

 

Izpolnite spodnji obrazec in Vam do večera odovorimo - Napišite kdaj bi želeli prevoz,koliko oseb Vas je in napišite nam odhodno destinacijo.Če potrebujete vip luksuzni prevoz za poslovnega partnerja ali za Vas,nam to tudi povejte.Na voljo so vam Audi a8 - kombi vozilo v250 4matic do 7 oseb in Mercedes E 


Zvezdica * pomeni, da je polje potrebno izpolniti
Podjetje:
* Ime:
* Telefon:
* E-naslov:
Zadeva:
Komentar:
Vnesite zaporedje znakov kot jih vidite v zgornjem polju

Prevoz do Radovljice iz Letališča Ljubljana - Prevoz oseb do Radovljice iz Ljubljane - Letališče Ljubljana Prevoz oseb do Radovljice - Prevoz oseb do Radovljice iz letališča Benetke - Prevoz do Radovljice iz letališča Treviso - Prevoz oseb do Radovljice iz letališča Dunaj - Prevoz oseb do Radovljice iz letališča Celovec - Prevoz oseb do Radovljice iz letališča Salzburg +