Bookmark and Share

Prevoz do Kranjske gore

Prevozi oseb do Kranjske gore iz letališča Ljubljana - Letališče Ljubljana prevoz v Kranjsko goro - prevoz iz Ljubljane do Kranjske gore, do Hotela, apartmaja, airbnb stanovanja.

 

Prevoz do Kranjske gore - Kranjska Gora je pomembno turistično in zimskošportno središče v zgornjem delu Savske doline ob izlivu Pišnice v Savo Dolinko. Okrog starega vaškega jedra je zgrajen nov, večinoma turistični del naselja s hoteli, počitniškimi stanovanji in hišami, rekreacijskimi objekti, trgovinami in žičnicami, ter smučarskimi progami in omrežjem kolesarskih in peš poti. Vse to daje Kranjski Gori z bližnjimi naselji Podkoren, Gozd Martuljek in Rateče podobo enotnega zgornjesavskega turističnega območja, pomembnega tako v letnem, kot tudi zimskem turizmu. Kranjska Gora je prizorišče pomembnih mednarodnih smučarskih tekmovanj v alpskem smučanju na Vitrancu in smučarskih skokih v Planici.

 

Prevoz do Kranjske gore iz Letališča Ljubljana ali iz Ljubljanskega območja po ugodni ceni.Prevoze opravljamo z osebnimi in luksuznimi vozili,ki so sicer malo dražji, ni pa noben bavbav glede cene, če nas primerjate z drugimi prevozniki.

 

Cena prevoza iz Letališča Ljubljana do Kranjske gore že od 70 eur za osebna vozila srednjega razreda,za kombi vozilo do 7 oseb pa 100 eur.

 

Kako naročite prevoz do Kranjske gore?

 

Izpolnite spodnji obrazec in Vam do večera odovorimo - Napišite kdaj bi želeli prevoz,koliko oseb Vas je in napišite nam odhodno destinacijo.Če potrebujete vip luksuzni prevoz za poslovnega partnerja ali za Vas,nam to tudi povejte.Na voljo so vam Audi a8 - kombi vozilo v250 4matic do 7 oseb in Mercedes E .
Zvezdica * pomeni, da je polje potrebno izpolniti
Podjetje:
* Ime:
* Telefon:
* E-naslov:
Zadeva:
Komentar:


To verify that you are not a robot, please check the box to the left of the statement, 'I'm not a robot.'

Prevoz oseb do Kranjske gore iz Letališča Ljubljana - Prevoz do Kranjske gore iz Ljubljane - Letališče Ljubljana Prevoz oseb do Kranjske gore - Prevoz oseb do Kranjske gore iz letališča Benetke - Prevoz oseb do Kranjske gore iz letališča Treviso - Prevoz oseb do Kranjske gore iz letališča Dunaj - Prevoz oseb do Kranjske gore iz letališča Celovec - Prevoz do Kranjske gore iz letališča Salzburg - Potrebujem prevoz do Kranjske gore iz Ljubljane - Iščem prevoz do Kranjske gore iz Ljubljanskega letališča

an image
prevoz na letališče - prevoz iz letališča - prevoz do mesta Ljubljana - prevoz iz mesta Ljubljana - poceni prevoz do hotela - apartmaja
Letališče Ljubljana: naroči prevoz in poceni potuj do hotela - apartmaja
Ljubljana airport: Online Book order transfer service - send us sms on
Viber
Whatsapp

Email: taxi.legende@gmail.com

+386 31 73 22 89
Rabim - Iščem - poceni prevoz - ugoden prevoz