Prevoz do Idrije

Prevozi oseb do Idrije iz Ljubljane ali iz letališča Ljubljana.

 

Prevoz do Idrije - Idrija se ponaša z nazivoma Alpsko mesto leta 2011 in Evropska destinacija odličnosti za leto 2011(EDEN). Poznana je po drugem največjem rudniku živega srebra na svetu, takoj za španskim Almadenom. Bogata dediščina obeh rudnikov je od 30. junija 2012 umeščena na UNESCOV seznam svetovne dediščine.

 

Prevoz do Idrije iz Letališča Ljubljana ali iz Ljubljanskega območja po ugodni ceni.Prevoze opravljamo z osebnimi in luksuznimi vozili,ki so sicer malo dražji, ni pa noben bavbav glede cene, če nas primerjate z drugimi prevozniki.

 

Cena prevoza iz Letališča Ljubljana do Idrije že od 75 eur za osebna vozila srednjega razreda,za kombi vozilo do 7 oseb pa 100 eur.

 

Kako naročite prevoz do Idrije?

 

Izpolnite spodnji obrazec in Vam do večera odovorimo - Napišite kdaj bi želeli prevoz,koliko oseb Vas je in napišite nam odhodno destinacijo.Če potrebujete vip luksuzni prevoz za poslovnega partnerja ali za Vas,nam to tudi povejte.Na voljo so vam Audi a8 - kombi vozilo v250 4matic do 7 oseb in Mercedes E .


Zvezdica * pomeni, da je polje potrebno izpolniti
Podjetje:
* Ime:
* Telefon:
* E-naslov:
Zadeva:
Komentar:
Vnesite zaporedje znakov kot jih vidite v zgornjem polju

Prevoz do Idrije iz Letališča Ljubljana - Prevoz oseb do Idrije iz Ljubljane - Letališče Ljubljana Prevoz oseb do Idrije - Prevoz oseb do Idrije iz letališča Benetke - Prevoz oseb do Idrije iz letališča Treviso - Prevoz do Idrije iz letališča Dunaj - Prevoz oseb do Idrije iz letališča Celovec - Prevoz oseb do Idrije iz letališča Salzburg +