Bookmark and Share

Prevoz do Idrije

Prevozi oseb do Idrije iz letališča Ljubljana - Letališče Ljubljana taksi prevoz v Idrijo - poslovni prevoz iz Ljubljane do Idrije,transfer do idrijskega hotela,apartmaja,airbnb stanovanja.

 

Prevoz do Idrije - Idrija se ponaša z nazivoma Alpsko mesto leta 2011 in Evropska destinacija odličnosti za leto 2011(EDEN). Poznana je po drugem največjem rudniku živega srebra na svetu, takoj za španskim Almadenom. Bogata dediščina obeh rudnikov je od 30. junija 2012 umeščena na UNESCOV seznam svetovne dediščine.

 

Prevoz do Idrije iz Letališča Ljubljana ali taksi transfer iz Ljubljanskega območja po ugodni ceni.Prevoze opravljamo z osebnimi in luksuznimi vozili,ki so sicer malo dražji, ni pa noben bavbav glede cene, če nas primerjate z drugimi prevozniki.

 

Cena prevoza iz Letališča Ljubljana do Idrije že od 75 eur za osebna vozila srednjega razreda,za kombi vozilo do 7 oseb pa 100 eur.

 

Kako naročite prevoz,taksi transfer do Idrije?

 

Izpolnite spodnji obrazec in Vam do večera odovorimo - Napišite kdaj bi želeli prevoz,koliko oseb Vas je in napišite nam odhodno destinacijo.Če potrebujete vip luksuzni prevoz za poslovnega partnerja ali za Vas,nam to tudi povejte.Na voljo so vam Audi a8 - kombi vozilo v250 4matic do 7 oseb in Mercedes E .
Zvezdica * pomeni, da je polje potrebno izpolniti
Podjetje:
* Ime:
* Telefon:
* E-naslov:
Zadeva:
Komentar:


To verify that you are not a robot, please check the box to the left of the statement, 'I'm not a robot.'

Prevoz do Idrije iz Letališča Ljubljana - Prevoz do Idrije iz Ljubljane - Letališče Ljubljana Prevoz do Idrije - Prevoz oseb do Idrije iz letališča Benetke - Prevoz oseb do Idrije iz letališča Treviso - Prevoz do Idrije iz letališča Dunaj - Prevoz oseb do Idrije iz letališča Celovec - Prevoz oseb do Idrije iz letališča Salzburg - Prevoz do Idrije z kombi vozilom - Prevoz do Idrije iz Ljubljanskega letališča ali iz območja Ljubljane

Na tej internetni strani,Prevoz do Idrije ali na naši telefonski številki +386 31 732 289 ali preko e-maila: taxi.legende@gmail.com si lahko naročiš taksi prevoz,zasebni prevoz,individualni prevoz,poslovni prevoz,privatni prevoz,poceni prevoz,prevoz oseb,prevoz po ugodni ceni,zasebni transfer do Idrije,prevoz do hotela,airbnb apartmaja - Ne moreš pa naročiti najdražji prevoz,nizkocenovni transfer,najcenejši prevoz,avtobusni prevoz,letalski prevoz,shuttle transfer,shuttle prevoz do mesta Idrija,ker tega ne opravljamo....

an image
Taxi LEGENDE - D.S.95353330 - Poslovni prevoz - Taksi prevoz - Transferni prevoz - prevoz na letališče Trst,Benetke,Treviso,Celovec - prevoz na letališče Dunaj,Graz,Zagreb,Rijeka,Pula - prevozi do Ljubljane - prevoz iz Ljubljane - poceni prevoz
Naroči prevoz iz letališča Ljubljana in poceni potuj do mesta,hotela,apartmaja
Online Book order taxi transfer from airport Ljubljana - send us sms
Viber
Whatsapp

Email: taxi.legende@gmail.com

+386 31 73 22 89
Rabim - Iščem - poceni prevoz - taksi prevoz