Bookmark and Share

Prevoz do Godoviča

Prevozi oseb do Godoviča iz letališča Ljubljana - Letališče Ljubljana prevoz v Godovič - prevozi iz Ljubljane do Godoviča, do apartmaja,airbnb stanovanja.

 

Prevoz do Godoviča - Godovič je razloženo središčno naselje z gručastim jedrom v slovenski Občini Idrija. Leži v skrajnem severo zahodnem delu Notranjskega podolja, pod hribom Jelenšek (817 m). Godovič naj bi nastal zaradi lege na naravno najlažjem prehodu s Primorske na Gorenjsko. V kraju so se na svoji poti ustavljali furmani s tovorom, ki so ga prevažali od zahoda proti vzhodu. Pomena prehodnosti vas še danes ni izgubila, saj leži ob križišču cest, ki povezujejo ajdovsko, goriško ter tolminsko in idrijsko občino.

 

Prevoz do Godoviča iz Letališča Ljubljana ali iz Ljubljanskega območja po ugodni ceni.Prevoze opravljamo z osebnimi in luksuznimi vozili,ki so sicer malo dražji, ni pa noben bavbav glede cene, če nas primerjate z drugimi prevozniki.

 

Cena prevoza iz Letališča Ljubljana do Godoviča že od 65 eur za osebna vozila srednjega razreda,za kombi vozilo do 7 oseb pa 95 eur.

 

Kako naročite prevoz do Godoviča?

 

Izpolnite spodnji obrazec in Vam do večera odovorimo - Napišite kdaj bi želeli prevoz,koliko oseb Vas je in napišite nam odhodno destinacijo.Če potrebujete vip luksuzni prevoz za poslovnega partnerja ali za Vas,nam to tudi povejte.Na voljo so vam Audi a8 - kombi vozilo v250 4matic do 7 oseb in Mercedes E .

 
Zvezdica * pomeni, da je polje potrebno izpolniti
Podjetje:
* Ime:
* Telefon:
* E-naslov:
Zadeva:
Komentar:


To verify that you are not a robot, please check the box to the left of the statement, 'I'm not a robot.'

Prevoz do Godoviča iz Letališča Ljubljana - Prevoz oseb do Godoviča iz Ljubljane - Letališče Ljubljana Prevoz oseb do Godoviča - Prevoz oseb do Godoviča iz letališča Benetke - Prevoz oseb do Godoviča iz letališča Treviso - Prevoz do Godoviča iz letališča Dunaj - Prevoz oseb do Godoviča iz letališča Celovec - Prevoz oseb do Godoviča iz letališča Salzburg - Prevoz do Godoviča z kombi cozilom - Prevoz do Godoviča iz Ljubljanskega letališča

an image
Taxi LEGENDE - D.S.95353330 - prevoz na letališče - prevoz iz letališča - prevoz do mesta Ljubljana - prevoz iz mesta Ljubljana - poceni prevoz do hotela - apartmaja
Letališče Ljubljana: naroči prevoz in poceni potuj do hotela - apartmaja
Ljubljana airport: Online Book order transfer service - send us sms on
Viber
Whatsapp

Email: taxi.legende@gmail.com

+386 31 73 22 89
Rabim - Iščem - poceni prevoz - ugoden prevoz