Prevoz do Godoviča

Prevozi oseb do Godoviča iz Ljubljane ali iz letališča Ljubljana.

 

Prevoz do Godoviča - Godovič je razloženo središčno naselje z gručastim jedrom v slovenski Občini Idrija. Leži v skrajnem severo zahodnem delu Notranjskega podolja, pod hribom Jelenšek (817 m). Godovič naj bi nastal zaradi lege na naravno najlažjem prehodu s Primorske na Gorenjsko. V kraju so se na svoji poti ustavljali furmani s tovorom, ki so ga prevažali od zahoda proti vzhodu. Pomena prehodnosti vas še danes ni izgubila, saj leži ob križišču cest, ki povezujejo ajdovsko, goriško ter tolminsko in idrijsko občino.

 

Prevoz do Godoviča iz Letališča Ljubljana ali iz Ljubljanskega območja po ugodni ceni.Prevoze opravljamo z osebnimi in luksuznimi vozili,ki so sicer malo dražji, ni pa noben bavbav glede cene, če nas primerjate z drugimi prevozniki.

 

Cena prevoza iz Letališča Ljubljana do Godoviča že od 65 eur za osebna vozila srednjega razreda,za kombi vozilo do 7 oseb pa 95 eur.

 

Kako naročite prevoz do Godoviča?

 

Izpolnite spodnji obrazec in Vam do večera odovorimo - Napišite kdaj bi želeli prevoz,koliko oseb Vas je in napišite nam odhodno destinacijo.Če potrebujete vip luksuzni prevoz za poslovnega partnerja ali za Vas,nam to tudi povejte.Na voljo so vam Audi a8 - kombi vozilo v250 4matic do 7 oseb in Mercedes E .

 


Zvezdica * pomeni, da je polje potrebno izpolniti
Podjetje:
* Ime:
* Telefon:
* E-naslov:
Zadeva:
Komentar:
Vnesite zaporedje znakov kot jih vidite v zgornjem polju

Prevoz do Godoviča iz Letališča Ljubljana - Prevoz oseb do Godoviča iz Ljubljane - Letališče Ljubljana Prevoz oseb do Godoviča - Prevoz oseb do Godoviča iz letališča Benetke - Prevoz oseb do Godoviča iz letališča Treviso - Prevoz do Godoviča iz letališča Dunaj - Prevoz oseb do Godoviča iz letališča Celovec - Prevoz oseb do Godoviča iz letališča Salzburg +