Prevoz do Ankarana

Prevoz do Ankarana iz letališča Ljubljane ali prvoz oseb iz Ljubljane

 

Ankaràn je zdraviliško in turistično obmorsko naselje na južni obali Miljskega polotoka, v Koprskem zalivu, hkrati pa sedež najmlajše slovenske občine.

Naselje se nahaja na območju, kjer avtohtono živijo pripadniki italijanske narodne skupnosti in kjer je poleg slovenščine uradni jezik tudi italijanščina.

Na temelju vseh opisanih dejavnosti, ki so se razvile na področju današnjega Ankarana po drugi svetovni vojni, se je začelo graditi tudi sedanje naselje. Sprva kot stanovanjsko delavsko naselje, kasneje pa je Ankoran postal samostojni kraj, zaradi svoje obmorske lege pa tudi turistična destinacija. Ankaran zaživi predvsem poleti, takrat tudi organizirajo prireditvi »Ankaranska noč« in »Srednjeveška tržnica«.

 

Prevoz do Ankarana iz Letališča Ljubljana ali iz Ljubljanskega območja po ugodni ceni.Prevoze opravljamo z osebnimi in luksuznimi vozili,ki so sicer malo dražji, ni pa noben bavbav glede cene, če nas primerjate z drugimi prevozniki.

 

Cena prevoza iz Letališča Ljubljana do Ankarana že od 90 eur za osebna vozila srednjega razreda,za kombi vozilo do 7 oseb pa 120 eur.

 

Kako naročite prevoz do Ankarana?

 

Izpolnite spodnji obrazec in Vam do večera odovorimo - Napišite kdaj bi želeli prevoz,koliko oseb Vas je in napišite nam odhodno destinacijo.Če potrebujete vip luksuzni prevoz za poslovnega partnerja ali za Vas,nam to tudi povejte.Na voljo so vam Audi a8 - kombi vozilo v250 4matic do 7 oseb in Mercedes E .


Zvezdica * pomeni, da je polje potrebno izpolniti
Podjetje:
* Ime:
* Telefon:
* E-naslov:
Zadeva:
Komentar:
Vnesite zaporedje znakov kot jih vidite v zgornjem polju

Prevoz poceni do Ankarana iz Letališča Ljubljana - Prevoz v Ankaran iz Ljubljane - Letališče Ljubljana prevoz iz Ankarana - Prevoz do Ankarana iz letališča Benetke - Prevoz v Ankaran iz letališča Treviso - Prevoz v Ankaran iz letališča Dunaj - Prevoz v Ankaran iz letališča Celovec - Prevoz do Ankarana iz letališča Salzburg.Ali Potrebuješ prevoz do Bleda?