Prevoz do Celja

Prevozi oseb do Celja iz Ljubljane ali iz letališča Ljubljana

 

Prevoz do Celja - Celje je mesto in sedež istoimenske mestne občine v Republiki Sloveniji, ki leži ob sotočju rek Savinje in Voglajne v Spodnji Savinjski dolini. Srednja nadmorska višina mesta je 238 m. Z 38.079 prebivalci (leta 2017) je tretje največje slovensko mesto. Največja znamenitost je stari Celjski grad, ki se prvič omenja leta 1322 in je bil sedež Celjskih grofov, najvplivnejše plemiške rodbine na Slovenskem. Mestu je Oto Pestner posvetil pesem Dober dan, knežje mesto.

 

Prevoz do Celja iz Letališča Ljubljana ali iz Ljubljanskega območja po ugodni ceni.Prevoze opravljamo z osebnimi in luksuznimi vozili,ki so sicer malo dražji, ni pa noben bavbav glede cene, če nas primerjate z drugimi prevozniki.

 

Cena prevoza iz Letališča Ljubljana do Celja že od 65 eur za osebna vozila srednjega razreda,za kombi vozilo do 7 oseb pa 90 eur.

 

Kako naročite prevoz do Celja?

 

Izpolnite spodnji obrazec in Vam do večera odovorimo - Napišite kdaj bi želeli prevoz,koliko oseb Vas je in napišite nam odhodno destinacijo.Če potrebujete vip luksuzni prevoz za poslovnega partnerja ali za Vas,nam to tudi povejte.Na voljo so vam Audi a8 - kombi vozilo v250 4matic do 7 oseb in Mercedes E .

 


Zvezdica * pomeni, da je polje potrebno izpolniti
Podjetje:
* Ime:
* Telefon:
* E-naslov:
Zadeva:
Komentar:
Vnesite zaporedje znakov kot jih vidite v zgornjem polju

Prevoz do Celja iz Letališča Ljubljana - Prevoz do Celja iz Ljubljane - Letališče Ljubljana Prevoz oseb do Celja - Prevoz oseb do Celja iz letališča Benetke - Prevoz oseb do Celja iz letališča Treviso - Prevoz oseb do Celja iz letališča Dunaj - Prevoz oseb do Celja iz letališča Celovec - Prevoz oseb do Celja iz letališča Salzburg +