Bookmark and Share

Prevoz do Portoroža

Prevozi oseb do Portoroža iz Ljubljane ali iz letališča Ljubljana - Letališče Ljubljana prevoz Portorož

 

Prevoz do Portoroža - Portorož (italijansko Portorose) je urbano naselje na severni obali Piranskega zaliva v občini Piran, pa tudi najpomembnejši kopališki in zdraviliški kraj na slovenski obali. Naselje se nahaja na območju, kjer avtohtono živijo pripadniki italijanske narodne skupnosti in kjer je poleg slovenščine uradni jezik tudi italijanščina.

Razvil se je v zavetrni legi pod strmim flišnim grebenom. Pristanišče je zavarovano pred burjo. Portorož je izrazito turistični kraj s termalnim zdraviliščem, hoteli, marino, v bližini pa so Sečoveljske soline in manjše mednarodno letališče (IATA: POW, ICAO: LJPZ). V Portorožu delujejo Srednja pomorska šola Portorož, Fakulteta za pomorstvo in promet univerze v Ljubljani ter od leta 1995 Visoka šola za hotelirstvo in turizem. Tu ima svoj sedež ladjarsko podjetje Splošna plovba Piran.

 

Prevoz do Portoroža iz Letališča Ljubljana ali iz Ljubljanskega območja po ugodni ceni.Prevoze opravljamo z osebnimi in luksuznimi vozili,ki so sicer malo dražji, ni pa noben bavbav glede cene, če nas primerjate z drugimi prevozniki.

 

Cena prevoza iz Letališča Ljubljana do Portoroža že od 110 eur za osebna vozila srednjega razreda,za kombi vozilo do 7 oseb pa 150 eur.

 

Kako naročite prevoz do Portoroža?

 

Izpolnite spodnji obrazec in Vam do večera odovorimo - Napišite kdaj bi želeli prevoz,koliko oseb Vas je in napišite nam odhodno destinacijo.Če potrebujete vip luksuzni prevoz za poslovnega partnerja ali za Vas,nam to tudi povejte.Na voljo so vam Audi a8 - kombi vozilo v250 4matic do 7 oseb in Mercedes E
Zvezdica * pomeni, da je polje potrebno izpolniti
Podjetje:
* Ime:
* Telefon:
* E-naslov:
Zadeva:
Komentar:


To verify that you are not a robot, please check the box to the left of the statement, 'I'm not a robot.'

Prevoz do Portoroža iz Letališča Ljubljana - Prevoz oseb do Portoroža iz Ljubljane - Letališče Ljubljana Prevoz oseb do Portoroža - Prevoz oseb do Portoroža iz letališča Benetke - Prevoz oseb do Portoroža iz letališča Treviso - Prevoz oseb do Portoroža iz letališča Dunaj - Prevoz do Portoroža iz letališča Celovec - Prevoz oseb do Portoroža iz letališča Salzburg

an image
TAKSI LEGENDE - low cost transfer to or from airport Ljubljana
Ljubljana airport transportation - get transfer - Travel and visit
Ljubljana airport: Online Book order transfer service
1210
Ljubljana

Email: taxi.legende@gmail.com

+386 31 73 22 89
Taxi LEGENDS - LJUBLJANA airport TRANSFER company