Bookmark and Share

Prevoz do Vrsarja

Prevoz oseb do Vrsarja iz letališča Ljubljana - Letališče Ljubljana prevoz v Vrsar - poceni prevozi iz Ljubljane do Vrsarja, do hotela, apartmaja, airbnb stanovanja

 

Prevoz do Vrsarja iz letališča Ljubljana

Vrsar leži severno od Limskega kanala ob obalni cesti Poreč -Rovinj okoli 9 km južno od Poreča. Na koncu 50-meterskega pomola, ki stoji na obali maršala Tita, stoji svetilnik, ki oddaja svetlobni signal.

V kraju je marina - Marina Vrsar z globino morja do 14 m. Marina ima 270 privezov in lahko sprejme jahte dolge do 25 metrov. Tu je tudi 35 tonsko dvigalo in servis za popravilo ladijskih motorjev. Na valobranu stoji svetilnik, ki oddaja svetlobni signal.

Letališče Ljubljana: Prevoz do Vrsarja po ugodni ceni.Prevoze opravljamo z osebnimi in luksuznimi vozili,ki so sicer malo dražji, ni pa noben bavbav glede cene, če nas primerjate z drugimi prevozniki.

 

Letališče Ljubljana: Cena prevoza do Vrsarja že od 160 eur za osebna vozila srednjega razreda,za kombi vozilo do 7 oseb pa 190 eur.

 

Letališče Ljubljana: Kako naročite Prevoz do Vrsarja?

 

Izpolnite spodnji obrazec in Vam do večera odovorimo - Napišite kdaj bi želeli prevoz,koliko oseb Vas je in napišite nam odhodno destinacijo.Če potrebujete vip luksuzni prevoz za poslovnega partnerja ali za Vas,nam to tudi povejte.Na voljo so vam Audi a8 - kombi vozilo v250 4matic do 7 oseb in Mercedes E 
Zvezdica * pomeni, da je polje potrebno izpolniti
Podjetje:
* Ime:
* Telefon:
* E-naslov:
Zadeva:
Komentar:


To verify that you are not a robot, please check the box to the left of the statement, 'I'm not a robot.'

Prevoz do Vrsarja: Letališče Ljubljana prevoz Vrsar, prevozi iz Ljubljane do Vrsarja - Prevoz v Vrsar iz Ljubljane - Letališče Ljubljana prevoz v Vrsar - Prevoz do Vrsarja iz letališča Benetke - Prevoz v Vrsar iz letališča Treviso - Prevoz do Vrsarja iz letališča Dunaj - Prevoz do Vrsarja iz letališča Celovec - Prevoz do Vrsarja iz letališča Salzburg - Ali potrebuješ privat transfer v Vrsar?

an image
Taxi LEGENDE - D.S.95353330 - prevoz na letališče - prevoz iz letališča - prevoz do mesta Ljubljana - prevoz iz mesta Ljubljana - poceni prevoz do hotela - apartmaja
Letališče Ljubljana: naroči prevoz in poceni potuj do hotela - apartmaja
Ljubljana airport: Online Book order transfer service - send us sms on
Viber
Whatsapp

Email: taxi.legende@gmail.com

+386 31 73 22 89
Rabim - Iščem - poceni prevoz - ugoden prevoz