Bookmark and Share

Prevoz Ljubljana Benetke

Prevoz do Marco Polo letališča iz Ljubljane - iz letališča Ljubljana

Taksi Prevoz do Benetk letališča Marco Polo iz Ljubljanskega hotela ali naslova ....

 

Prevoz Ljubljana Benetke letališče ali mesto - V naravi Benetke še danes izgledajo kot v dobi svojega razcveta. V očeh mnogih turistov so se nekdanje Benetke spremenile v kamniti spomenik, ki ga je treba videti. Posebej privlačne točke so Trg svetega Marka s svojim 175 m dolgim in razkošnim prostorom, s cerkvijo in 99 m visokim Campanilom (zvonik), ki stoji samostojno in s posebej izrazito doževo palačo z arkadami z zašiljenimi loki. Predvsem pa so privlačni kanali s skoraj štiri kilometre dolgim Canalom Grande, ki seka mesto v obliki velike črke S. Romantična vožnja z gondolo po Canalu Grande je še danes obvezen program vsakega obiskovalca Benetk, čeprav je 400 gondol (leta 1750 jih je bilo preko 12.000) glede na motorna plovila danes v veliki manjšini.

Razkošna zgodovina neusmiljeno govori o tem, kako so Benetke ne samo zgodovinsko, temveč tudi materialno umirajoče mesto. Palače, ki so jih zgradili na peščenih in nestabilnih tleh, na rešetkasto stkani balvanih in lesenih pilotih, postopoma tonejo v laguno.

 

Prevoz Ljubljana BENETKE letališče iz Ljubljane po ugodni ceni za osebna vozila  - kombi vozila - prestižna vozila.

 

Cena prevoza iz Ljubljane do Letališča Benetke ali do mesta Benetke je 200 eur za osebna vozila srednjega razreda do 4 osebe, če le nimate preveč prtljage - Opravljamo samo individualne prevoze in ne pobiramo naključnij strank, oziroma ne opravljamo "shuttle prevoza" - vedno ste sami v avtu in cena prevoza do Benetk letališča je za vozilo, ne za osebo.

 

Če ste sami kot potovalna duša, ki potrebuje prevoz do Benetke letališča ali do Benetke mesta na izlet, in če Vas ne motijo še dodatne osebe v vozilu, je veliko prevoznikov, ki opravljajo "shuttle prevoze" za ceno že od 20 - 40 eur po osebi.....Če pa želite individualni osebni prevoz, prevoz za poslovnega partnerja z luksuznim vozilom, Vam ga ponudimo za ceno 230 eur za vozilo Audi a8 ali Bmw7 do 3 osebe....ali kombi vozilo Mercedez V 250 do 7 oseb za 250 eur . Za malo višjo ceno Vas lahko tudi počakamo v Benetkah, vendar je prevoz nazaj do Ljubljane zastonj...

 

Ista cena,če Vas poberemo na letališču Benetke in potujete v Ljubljano.

Če pristanete na letališču Ljubljana in potrebujete prevoz do Benetk na letališče je cena prevoza višja za 30 eur.


Mobi: 031 732 289

email : taxi.legende@gmail.com

 
Zvezdica * pomeni, da je polje potrebno izpolniti
Podjetje:
* Ime:
* Telefon:
* E-naslov:
Zadeva:
Komentar:


To verify that you are not a robot, please check the box to the left of the statement, 'I'm not a robot.'

Prevoz oseb Ljubljana BENETKE do letališča - prevoz oseb Ljubljana BENETKE do mesta - prevoz oseb Ljubljana BENETKE do želežniške postaje - prevoz Ljubljana BENETKE  do avtobusne postaje - prevoz oseb Ljubljana BENETKE  vodni taksi - prevoz oseb Ljubljana BENETKE na enodnevni izlet - prevoz Ljubljana BENETKE na oddih - prevoz oseb Ljubljana BENETKE na trajekt - prevoz oseb Ljubljana BENETKE na križarjenje - prevoz Ljubljana BENETKE do hotela - prevoz Ljubljana BENETKE do apartmaja - prevoz Ljubljana BENETKE do stanovanja -

an image
TAKSI LEGENDE - low cost transfer to or from airport Ljubljana
Ljubljana airport transportation - get transfer - Travel and visit
Ljubljana airport: Online Book order transfer service
1210
Ljubljana

Email: taxi.legende@gmail.com

+386 31 73 22 89
Taxi LEGENDS - LJUBLJANA airport TRANSFER company